Země odvážných. - Hunter, Erin (Albatros, 2022)
Pokračování dobrodružné fantasy série z prostředí zvířat savany. Slonice obdařená velkou mocí. Lev kráčející po nebezpečné cestě. Pavián v zajetí pravdy. Vzmáhá se obrovské zlo. Zvířatům z plání nyní velí vrah. Zatímco slonice Obloha se svým stádem zoufale pátrá po skutečném vůdci Země odvážných, pavián Trn je nucen uprchnout ze své staré tlupy a lva Hrdinu, který býval jejich přítelem, svede na scestí tyran. Hrozí, že se rovnováha v Zemi odvážných zhroutí - pokud se predátoři, lovná zvěř i mrchožrouti společně nesemknou. Nakladatelská anotace.