Exil a identita : posrpnový exil v Rakousku a Švýcarsku - Haváč, Ondřej, 1985- (Opera Facultatis philosophicae Universitatis Masarykianae = Spisy Filozofické fakulty Masarykovy univerzity,, 2022)
Integrace československých uprchlíků s většinovou společností v Rakousku a Švýcarsku po roce 1968 a její dopady na jejich národní identitu.