Hříchy otců - Stručovský, Martin, 1989- (Motto, 2022)
Čtvrtý detektivní příběh s Matějem Mlynářem. Dal přednost klidnému rodinnému životu, ale plány mu zkříží vražda známého, který ho krátce před smrtí kontaktoval. Podezřelý případ vede k událostem, jež měly zůstat zapomenuty. Bývalý kriminalista a později soukromý vyšetřovatel Matěj Mlynář už měl dost dopadávání zločinců. Po narození syna dal přednost klidnému rodinnému životu po boku policistky Pavly Králové. Ale v Jindřichově Hradci není stále bezpečno. Když ho krátce před svou smrtí kontaktuje známý s prosbou o pomoc, Matěj se vrací do akce. Vede ho k tomu nejen smysl pro spravedlnost, ale také vlastní minulost. Stopy totiž vedou k vraždě jeho otce, kterou je potřeba objasnit, aby Mlynář konečně zjistil pravdu o své rodině. Stejně tak musí vypátrat, kdo stojí za současnými zločiny, a rozklíčovat podezřelé vztahy mezi skupinkou studentů. Čtvrtý případ je pro Matěje Mlynáře jednoznačně ten nejosobnější. Nakladatelská anotace.