Dobrý den, soudružko učitelko : Husákovy děti ve školních lavicích, aneb, jak to tenkrát vážně bylo - Horák, Ondřej, 1976- (Mladá fronta, 2022)
Každodenní život školních dětí narozených v období normalizace.