Fotbalový král. - Žáček, Jan, 1963- (Mladá fronta, 2022)
Další vyprávění o splněném fotbalovém snu jednoho kluka. Fotbalista Pépi se vrací na scénu. Tentokrát bojuje za svoji školu a za Spartu. Opět má problémy a opět se z nich musí vysekat. Musí to dokázat a vrátit se na hřiště, aby pomohl svým kamarádům vyhrát. Samozřejmě, že za ním stojí jeho dívka Hanička a jeho rodiče. Nakladatelská anotace. Kráceno.