Felix Holzmann: 100+1 let humoru - Šír, David (Albatros Media a.s., 2022)
Felix Holzman je fenomén. Jeho scénky jsou dnes již kultovní záležitostí a nedílnou součástí české pop-kultury. Výjimečná publikace z pera Davida Šíra mapuje kompletní osudy jednoho z největších českých komiků. Jak se proslavil a kým byl mimo světla reflektorů? Neobyčejný biografická koláž obsahuje nejen mnoho dílčích fragmentů z Holzmanova života, ale i komppletní texty všech známých i neznámých scének.