Číslo jedna : můj příběh - Schmeichel, Peter, 1963- (XYZ, 2022)
Příběh fotbalového velikána, který získal více titulů v Premier League než kterýkoli jiný hráč na jeho pozici. Schmeichel nás zavede do vítězného prostředí klubu, který v 90. letech změnil fotbal, a na hřiště jedné dechberoucí noci v Barceloně v roce 1999. Kniha je však také příbehem jeho rodiny - tatínka, geniálního hudebníka, i syna Kaspera, jenž se v jeho stopách stal vynikajícím brankářem Premier League a jedničkou dánské reprezentace. Nakladatelská anotace. Kráceno.