Už umím šetřit! : o penězích, hospodaření a lákadlech nejen na internetu - Hommer, Petr (Edika, 2022)
Praktické rady o penězích, jak pomalu se vydělávají a zároveň lehce a rychle se utrácejí. Jak s penězi rozumně hospodařit, proč šetřit a proč si raději nepůjčovat.