Psí záchranář : vzpomínky nejen na misi v Bejrútu a na zásah při tornádu - Svoboda, Petr, 1982- (CPress, 2022)
Výčet prací záchranářského kynologa. Úkony následující po příjezdu na místo katastrofy představuje záchranář, který spolupracuje s USAR týmem.