Princezna - Jeronýmová, Pavla (Alena Vašková - Megibuk, 2022)
Mám hezky nalinkovanou budoucnost. V neděli do kostela, škola, práce na rodinné farmě,svatba, děti. Nová škola mě baví, až na Pivorku, nemá mě rád, tu zkoušku z chemie musím dát. Spolubydlící je fajn, město se mi líbí a o víkendu se bude řezat dřevo a budu s Radkem.A někde tady mi do toho někdo hodil vidle.A mně začalo docházet... takže já su na holky?No, tak to budou doma na vsi koukat.Už slyším mámu: „A není to nějaký omyl?“A brácha: „Se nám princezna v tom Brně nějak zkazila.“A Radka klepne.