Kapesní průvodce inteligentního neznaboha - Zbránek, Miloš (E-knihy jedou, 2022)
Kapesní průvodce s humorem a nadsázkou provází čtenáře světovými náboženstvími, aby pomohl inteligentnímu neznabohovi s rozhodováním, jakou víru zvolit, aby se dostal do nebe. Ale řekněme si upřímně: Ať už se rozhodne neznaboh jakkoliv, nejspíš stejně skončí v pekle.