Dnem i nocí - Militká, Hana (E-knihy jedou, 2022)
Spisovatelka Hana Militká přináší další detektivní román s názvem Dnem i nocí. Starší manželský pár odjede na dovolenou do zahraničí a doslova zmizí z povrchu zemského. Nereaguje na volání ani SMS. Policie je v koncích a oba manželé jsou prohlášeni za nezvěstné. Pátrání se ujímá jejich dcera, mladá vysokoškolačka René. Netuší však, jakému nebezpečí se tím sama vystavuje. Co všechno bude ochotná hlavní hrdinka podstoupit, aby vyřešila tuto nebezpečnou situaci? To se dozvíte v napínavém dobrodružném detektivním románu Dnem i nocí. Obálku zdobí herečka a modelka Nikol Nejedlíková.Fotografii na obálce vytvořil umělecký fotograf Bohuslav Hybrant. Předmluvu věnovala Veronika Divišová.