Deníček Camille G. - Camille G (CPress, 2022)
Humorná vyprávění z dětského i dospělého života autorky. Autorka již podruhé podává příběhy ze svého dětství, dospívání i dospělého rodinného života s humorem až rozjíveným, vypráví o svých nejintimnějších a často ne právě lichotivých zážitcích a ve svém vyprávění nešetří ani sebe, ani nikoho ze svých lidských či zvířecích blízkých.