Děti poslouchají Pink Floyd - Gorkow, Alexander, 1966- (Fleet, 2022)
Rozverné i melancholické retro o síle hudby a sourozeneckém poutu. Sestře je šestnáct, má nemocné srdce, obdivuje Pink Floyd a svým suchým humorem a vzdorovitostí bojuje proti establishmentu. Bratrovi je deset, trochu koktá, obdivuje starší sestru a kromě agresivních spolužáků bojuje hlavně s vlastním, teprve se formujícím světonázorem. V sedmdesátých letech v okolí Düsseldorfu nemají Pink Floyd nejspíš oddanější fanoušky než tyhle dva. Úsměvné, místy až groteskní vyprávění o nesmírné síle hudby, která mívala ambice měnit svět. Nakladatelská anotace.