Příprava na státní přijímací zkoušky na osmiletá gymnázia : 2. kniha testů. - Zelený, Pavel (Fragment, 2022)
Publikace obsahuje 11 cvičných testů z matematiky. Součástí titulu je klíč správných řešení, pokyny pro správné vyplnění záznamového archu, záznamové archy a tipy na správnou strategii při řešení testových úloh.