Cesta ze dna : neuvěřitelně pravdivý příběh o dvojím životě jedné narkomanky - Jenkins, Tiffany, 1972- (XYZ ;, 2022)
Tiffany Jenkinsová je nyní vdanou matkou tří dětí. Před pár lety ale bojovala s drogovou závislostí, byla ve vězení, absolvovala odvykací pobyt v protidrogové léčebně. Nyní se snaží pomáhat lidem, kteří procházejí podobným peklem, jaké zažila i ona. Detailní portrét mysli člověka závislého na narkoticích. Když se objevila zpráva, že Tiffany Jenkinsová leží v deliriu ve vězeňské cele, byli lidé v jejím městě šokováni. Ne kvůli zločinům, kterých se dopustila, nebo povaze jejích zločinů, ale proto, že jejím přítelem byl zástupce šerifa a jejich přátelé ji zatkli. Cesta ze dna popisuje Tiffanin život od aktivní závislosti, jejích 120 dní ve vězení na Floridě, až ke kompletnímu uzdravení. Kniha nabízí naději a inspiraci každému, kdo bojuje s nemocí. Nakladatelská anotace.