Zvláštní operace Z - Smith, Gavin G., 1968- (Planeta9, 2022)
Military zombie horor skotského autora. Vrcholí studená válka. Vadim Scorlenskij a jeho elitní jednotka Specnaz se vrátila z Afghanistánu. Další mise - New York. Je jim řečeno, že jde o "cvičení". Příliš pozdě zjistí, že cvičná chemická zbraň, kterou mají u sebe, je až příliš skutečná. Jdou na smrt... a probudí se ve městě, které je zahlceno chodícími mrtvolami, jež se i nyní šíří po celém světě. Scorlenskij a jeho jednotka zombie komanda se snaží udržet uprostřed nemyslících monster a vrátit se zpět do Ruska. Nakladatelská anotace.