Chile 1962 : světové stříbro s leskem zlata - Hrabě, Stanislav, 1960- (Čas, 2022)
Autoři se v knize vracejí k fotbalovému mistroství světa 1962, odkud parta kolem Josefa Masopusta přivezla stříbro. Novináři a publicisté Stanislav Hrabě a Josef Káninský přicházejí s autentickým svědectvím dosud žijících hráčů (Václav Mašek, Josef Jelínek, Jan Lála, Jozef Štibrányi, Adolf Scherer). A přinášejí i mnoho dalších zajímavostí a postřehů o týmu. V publikaci dále nechybí kompletní a zasvěcené informace o kvalifikaci, přípravě a samotném turnaji, medailony hráčů, unikátní fotografie, rozhovor s Petrem Koubou, jehož otec Pavel byl členem týmu...a do doby minulé nás přenese reportáž o návratu „Chilanů“ do země jejich nezapomenutelného počinu po 50 letech. Nakladatelská anotace. Kráceno.