Polib mě - Tack, Stella, 1995- (Red, 2022)
Romantický příběh Ivy, dívky, která žije ve velmi komplikované a velmi bohaté rodině. I proto se rozhodne studovat co nejdál svých rodičů. Jejím největším přáním je zažít ty nejobyčejnější studentské radosti. Ivy by nikdy nečekala, že hned první den na Floridské univerzitě přejde přes cestu svému muži snů. Ryan MacCain není jen sexy, drzý a tajemně potetovaný - k tomu všemu ho na koleji ubytují ve vedlejším pokoji. Každý pohled jeho zelených očí, každý náhodný dotyk jí rozbuší srdce. Ale stejně jako Ivy není ani Ryan tím, za koho se vydává. Jako bohatá dědička je totiž Ivy na univerzitě inkognito. A Ryan je její tajný osobní strážce. Nakladatelská anotace. Kráceno.