Podivuhodná historie sexu - Lister, Kate, 1981- (Paseka, 2022)
Autorka se věnuje historii sexu - rozebírá fenomény penisu a vulvy, testy panenství v dějinách, téma afrodiziak a anafrodiziak, dějiny prostituce, antikoncepci, sex v umění, pornografii či proměnu společenského vnímání masturbace.