Čo na svetle nevidno - Gierová, Kerstin (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Nové dobrodružstvo od majsterky fantazijných svetov a romantických zápletiek Kerstin Gier! Quinn je najpopulárnejší a najkrajší chalan v škole. Nenápadná Matilda je doňho roky po uši buchnutá. Stačí jedna noc, aby sa ich životy obrátili totálne naruby. Po ťažkej nehode vidí Quinn veci, ktoré nemôžu patriť do tohto sveta. Komu sa zdôveriť, keď si všetci myslia, že mu preplo? Na prahu jeho izby sa objaví Matilda, na ktorej mu záleží tak málo, že jej povie o rozprávajúcich sochách a vyškerených lebkách, ktoré ho všade prenasledujú. Quinna a Matildu katapultujú nasledujúce udalosti do magického dobrodružstva plného nebezpečenstiev. A naozaj nikto by nečakala, že možno by k nej mohol niečo cítiť...