Enola Holmesová – Prípad ľavorukej lady - Springer, Nancy (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Druhý diel napínavej série o Enole Holmesovej, ktorá sa podľa vzoru svojho staršieho brata Sherlocka stala detektívkou. Enola sa stále ukrýva pred svojimi bratmi Mycroftom a slávnym detektívom Sherlockom Holmesom. To jej však nebráni otvoriť si vlastnú detektívnu kanceláriu, samozrejme, pod menom doktora Leslieho T. Ragostina, kde vystupuje ako jeho asistentka slečna Meshlová. Ujme sa pátrania po mladej lady Cecily, ktorá bez stopy zmizla zo svojej spálne. Keď objaví tajnú skrýšu plnú úžasných kresieb, má pocit, akoby ich nakreslila jej spriaznená duša. A tak sa vydá do nebezpečných ulíc nočného Londýna, ktorými sa potulujú zlodeji a vrahovia, aby rozlúštila záhadu a zachránila talentovanú aristokratku pred zloduchom, i keď riskuje, že odhalí viac, než by mala...