Dievča, ktoré zachránilo Vianoce - Haig, Matt (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Viete, ako funguje mágia, pomocou ktorej soby lietajú po oblohe? A ktorá umožňuje Vianočnému otcovi zvládnuť cestu okolo sveta za jedinú noc? Je tu vďaka nádeji každého z nás. Amelia mala len štyri drobné priania. Tak dobre, tri malé a jedno veľké. A jediný, kto jej ich mohol splniť, bol Vianočný otec. No práve v roku, keď si ho najviac želala, neprišiel... Mohli za to nešťastní elfovia, nemohúce soby a nazúrení trolovia. Vianoce boli ohrozené! Vianočný otec vedel, že bez Amelie by najkrajší deň v roku už nikdy nenastal. A tak sa vybral za ňou, aby v nej oživil nádej a ona mohla zachrániť Vianoce. Pokračovanie neuveriteľného a tajomného príbehu o vianočnom chlapcovi Nikolasovi.