Vesmírné přízraky - Vašíček, Arnošt (Mystery Film, 2008)
S příchodem nového tisíciletí se na mnoha místech světa, častěji než kdy jindy, objevují neznámé létající objekty. Na Marsu byly objeveny pyramidy a kamenné artefakty, které by mohly být vytvořeny uměle. Jeden snímek zachycuje siluetu postavy humanoida. Na jiném rozpoznáváme lebku, ležící v pouštní krajině. Odpálila tuto explozi překvapivých událostí pouhá náhoda nebo jde o předzvěst blížícího se „oficiálního“ kontaktu lidstva s mimozemskou civilizaci?