Pád do tmy - Dranfield, Wendy (Domino, 2022)
Policistka Madison Harperová a soukromý detektiv Nate Monroe pátrají po zmizení dvanáctileté dívky. Detektiv Madison Harperová a soukromý vyšetřovatel Nate Monroe mají jedno společné - oba si odseděli tresty za zločiny, které nespáchali. Teď spojí síly, aby pátrali po dvanáctileté Jenny, která zmizela z letního tábora na severu Kalifornie. Madison je jasné, že idylický kemp u jezera je plný tajemství, vedoucí však mlčí jako zařezaní. Pak ale Madison v místní knihovně najde zlověstný obrázek, který Jenny namalovala a události se dají do pohybu. Nakladatelská anotace. Kráceno.