Nalezení - Březina, Jiří, 1980- (Motto, 2022)
Detektivní román ze série s detektivem Tomášem Volfem, který se účastní pátrání po pohřešované dívce v blízkosti místa, kde vyrůstal, a které ho vede k nepříjemným vzpomínkám. Autor byl už dvakrát oceněn za nejlepší českou detektivku. V kanceláři soukromé vyšetřovatelky Evy Černé se objeví zoufalý otec pohřešované Elišky. Dívka způsobila tragédii, utekla a zřejmě si chce ublížit. Rozjíždí se intenzivní pátrání a na místo dorazí i Tomáš Volf, který vyrůstal v nedalekém maloměstě. Vyšetřování však otevírá staré rány místních obyvatel. Tomáš se vrací k létu, které chtěl navždy vytěsnit z paměti. Jenže právě jeho vzpomínky mohou být jedinou šancí k nalezení zmizelé. Čas neúprosně běží. Nakladatelská anotace.