Hra na oliheň : neoficiální průvodce : odhalte zákoutí slavného seriálu = The squid game - Min-džun, Park (XYZ, 2022)
Průvodce seriálem čtenáře seznámí s obsahy jednotlivých epizod, představiteli hlavních rolí, dalšími úspěšnými díly jihokorejské kinematografie či inspiračními zdroji jeho tvůrců.