World of WarCraft. - King, William, 1959- (Fantom Print, 2022)
Pokračování fantasy série ze světa videohry Warcraft. Illidanova spravedlivá vláda spravedlnosti a pomsty začala. Kdysi infiltroval čaroděj nočních elfů Illidan Plamennou legii, aby odvrátil její invazi do Azerothu. Místo aby ho oslavovali jako hrdinu, o něm jeho vlastní rasa začala pochybovat a označovat jej za Zrádce, jakmile zjistila, že nejspíš pomáhá démonům. Deset tisíc let Illidan strádal ve vězení. Nyní se Legie vrátila a existuje pouze jeden šampion, který se jí může skutečně postavit. Illidan, osvobozený z pout, se připravuje na finální střet s démony a shromažďuje armádu groteskních fel orků, hadích nagů, mazaných krvavých elfů a zvrácených lovců démonů. Jen on ví, jaké skryté motivy vedou jeho ruku. Stejně jako v minulosti jej napadají ti, kdo jeho plány považují za honbu za mocí. Čítá se mezi ně i jeho někdejší žalářnice, noční elfka Maiev Shadowsong. Dozorkyně a její věrní pronásledují Zrádce na Outland, aby si vymohli odplatu za jeho zločiny. Nakladatelská anotace. Kráceno.