Handmade byznys : tvořte, prodávejte a vydělávejte: průvodce na cestě od koníčku k podnikání - Konečná, Hana, 1979- (Žádná velká věda, 2022)
Jak přesně proměnit milovaný koníček v životaschopný projekt, který vydělává, aniž byste přišli o radost z tvoření? Příručka provede čtenáře potřebnými znalostmi k nastartování podnikání.