Dr. Máma : zpověď pediatričky prvorodičky - Sekyrová, Klára, 1991- (Rosier, 2022)
Autorka mateřství nahlíží optikou nejisté prvorodičky, která je zároveň dětskou lékařkou, což přináší spoustu pozoruhodných i vtipných paradoxů. Kniha je deníkem, zpovědí a rekapitulací všech představ, emotivních prožitků a strachů, kterými si v těhotenství a prvním roce mateřství prošla. Nakladatelská anotace. Kráceno.