Čekanky. - Kleypas, Lisa, 1964- (Baronet, 2022)
Další ze série milostných románů této autorky se odehrává v Londýně v první polovině 19. století, kam přijíždějí dvě mladé a bohaté Američanky s cílem najít si budoucího manžela s šlechtickým titulem. Lillian Bowmanová je mladá, krásná, kurážná a nepředstavitelně bohatá americká dáma. Zdánlivě má všechno - jen se jí pozoruhodně nedostává ctitelů. Na vině je bezesporu neurozený původ, a tak se společně s matkou vypraví do Londýna, aby se tam poohlédly po ženichovi s modrou krví, který by výměnou za peníze poskytl rodině chybějící společenské postavení. Nakladatelská anotace. Kráceno.