Jíme zdravě s dětmi, aneb, Jak vytvořit dětem správné stravovací návyky - Fráňová, Dana; Jíme zdravě (tým autorů) ([Verdon Capite, s.r.o.], 2022)
100 receptů představuje recepty, vzorové jídelníčky a základní pravidla správného jídelníčku. Jde o pokrmy pro děti od 6 měsíců do 12 let.