Průvodce literární hysterií 19. století - Meixnerová, Karolína, 1993- (CooBoo, 2022)
Publikace nabízí odlehčený pohled na výrazné postavy české literatury 19. století. Autorka, která je influencerkou a popularizátorkou literatury, shromáždila ve své knížce portréty slavných českých spisovatelů a spisovatelek z 19. století (např. Mácha, Němcová, Havlíček, Vrchlický a další). Odňala jim auru nedotknutelnosti a představila je jako lidi z masa a kostí. Nechybí pikantní zajímavosti z jejich života, milostné vztahy či nemanželské děti. Autorka se však neomezuje jen na skandální skutečnosti, ale dává čtenářům přístupným způsobem nahlédnout do literární tvorby důležitých osobností české literatury uvedeného období.