Ukrajina na dosah : kronika války v mozaice lidských příběhů - Korotyč, Irina (CPress, 2022)
Ukrajinská uprchlice ve svých deníkových zápiscích popisuje svůj život v České republice a sledude rovněž situaci ve své rodné zemi. Najdeme zde rovněž příběhy Ukrajinců, kteří utekli před válečným konfliktem.