Nalezení - Březina, Jiří, 1980- (Voxi, 2022)
Detektivní román ze série s detektivem Tomášem Volfem, který se účastní pátrání po pohřešované dívce v blízkosti místa, kde vyrůstal, a které ho vede k nepříjemným vzpomínkám.