Mengele : odhalení "Anděla smrti" - Marwell, David G. 1951- (XYZ, 2022)
Životní osudy a doba nacistického válečného zločince Josefa Mengeleho; pozornost je věnována jeho nablahému působení v koncentarčním táboře Osvětim a útěku do Jižní Ameriky.