Osudoví kamarádi. - Chapman, Linda, 1969- (Mladá fronta, 2022)
Pokračování dobrodružství Majky, jejího kouzelného liščátka a dalších přátel, kteří bojují proti zlým lidem a černé magii. V městečku opět řádí temné síly. Kamarádky se snaží zjistit, kdo používá černou magii, jenže mezi nimi propuknou neshody. Podaří se Osudovým kamarádům najít společnou cestu a překonat všechny problémy? Nakladatelská anotace.