Dokonalá hra - Keeland, Vi (Baronet, 2022)
Romantický příběh o tom, jak malá sázka může navždy změnit životy dvou lidí. Presley vychovává svého malého syna, jak nelépe umí. Sama ale sní o lepším životě, než jaký spolu momentálně vedou. A právě v ten moment její syn podědí po pradědečkovi polovinu starého penzionu. Jenže druhou polovinu zdědil ambiciózní muž, Levi Miller, který má úplně jinou představu o využití starého chátrajícího domu. Je tedy jasné, že tahle dvojice se konfliktu nevyhne. Proto vyhlásí dočasné příměří a oba přijmou sázku, kterou vymyslel Levi...