300 úsměvů pro lepší život - Nešpor, Karel, 1952- (Vyšehrad, 2022)
Autor v knize předává čtenářům léčivou moc smíchu - v optimisticky laděné publikaci se objevuje množství příhod, myšlenek i inspirací.