Richard Ramirez : night stalker - Carlo, Philip, 1949-2010 (True crime (Jota), 2022)
Román je beletristickým zpracováním příběhu světoznámého bestiálního vraha Richarda Ramireze, který zemřel v roce 2013 v cele smrti. Kniha, která byla pečlivě zpracovávána po tři roky na základě téměř sta hodin exkluzivních rozhovorů s Richardem Ramirezem z kalifornské cely smrti, je definitivním příběhem nejobávanějšího amerického sériového vraha. Od Ramirezových prvních střetů se zákonem přes jeho nejvražednější pronásledovatelské výpravy až po bezprecedentní policejní hon, který vyústil v jeden z nejsenzačnějších soudních procesů v dějinách Kalifornie, je tato kniha děsivým a uhrančivým sestupem do samého nitra lidského zla. Nakladatelská anotace. Kráceno.