Záblesk v zrcadle - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2022)
Román americké autorky pokračuje ve volné sérii s hlavní hrdinkou, Olivií LeClairovou, majitelkou paranormální vyšetřovací firmy. Experimentování Olivie LeClairové s rychlým randěním nevypadá příliš dobře. Nejprve zažila pekelnou schůzku s mužem, který se ji pokusil zavraždit, a teď sedí u jejího stolu záhadný Harlan Rancourt - jehož všichni považovali za mrtvého - a vykládá jí, že je jediná, kdo mu může pomoci najít legendární laboratoř Vortex. Nakladatelská anotace. Kráceno.