Dívka s citrónovou šálou / Memento mori - Kocian, Jiljí (E-knihy jedou, 2022)
Jiljí Zach, elitní agent Interbrigu, se rozhodl tuto prestižní mezinárodní organizaci opustit a stát se – jak se říká – sám sobě šéfem. První příběh - Dívka s citronovou šálou – nás zavádí na Zlínsko, kde se mladá redaktorka regionálních novin ocitá v nebezpečí, jelikož se rozhodla osvětlit případ korupce, vydírání a pletich na krajské úrovni. Ve druhém příběhu – Memento mori – je náš hrdina vtažen do případu zmizení senátora, politika, který tedy rozhodně nežil příkladným životem.