Fotbalové hvězdy 2023 - Palička, Jan (Albatros Media a.s., 2022)
Fotbalové hvězdy 2023 Portréty téměř sedmdesáti prvotřídních hráčů a nejlepších trenérů i profily nejprestižnejších fotbalových soutěží doplněné přehlednými statistikami. Kylian Mbappé, Robert Lewandowski, Patrik Schick, Gavi, Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Tomáš Souček, Carlo Ancelotti a spousta dalších hráčských i trenérských hvězd... Nenechte si jejich příběhy ujít!