Heydrich na Pražském hradě : plány, opatření a názory zastupujícího říšského protektora - Hruška, Emil, 1958- (Epocha, 2022)
Působení Reinharda Heydricha coby zastupujícího říšského protektora na Pražském hradě. Projevy a stati, jež vznikly v Praze, a které nyní poprvé vycházejí v souborném vydání v češtině.