Císařovna fotbalu Eva Haniaková : novodobá historie ženského fotbalu u nás a vzpomínky české reprezentantky - Haniaková, Eva, 1954- (Epocha, 2022)
Příběh významné osobnosti našeho ženského fotbalu, který na časové ose přesahuje více než půlstoletí. Životní příběhy plné vítězství a radosti ze hry, lemované i prohrami a neúspěchy, včetně zdravotních peripetií a nepřízní osudu