Nepotřebuješ se změnit : jsi jedinečný - De Mello, Anthony, 1931-1987 (Jota, 2022)
Kniha je vhledem do otázky bdělé pozornosti. Autor v textu ukazuje podstatu člověka a vědomé pozornosti, štěstí, králoství lásky, spojení s Bohem a osvícení či hlubší význam bolesti a utrpení. Nechybí praktiky vědomé pozornosti.