Mňam Česko! - Mejsnar Slušňáková, Petra (CNC Books, 2022)
Ilustrovaný průvodce 14 kraji České republiky. 196 rodinných výletů za poznáním, tradicemi, řemesly a českým folklorem spolu s návody na 28 krajových receptů.