Temné královny Fennbirnu - Blake, Kendare (Fragment, 2022)
Dvě novely, které dějově předcházejí sérii Tři temné koruny. Přečtěte si novely ze života královen, než je rozdělil boj o korunu. V první novele nahlédnete do dětství trojčat Mirabelly, Arsinoe a Kathariny. Jaké to bylo, když se ještě navzájem milovaly a chránily? Druhá novela vypráví o Elsabet, královně věštkyni, která se zbláznila a zorganizovala hrůzné vyvraždění celých tří rodů. Co se ale stalo doopravdy? Jaký byl skutečný příběh ženy, jež dokázala předvídat budoucnost, svůj vlastní pád ale nepředpověděla. Nakladatelská anotace.