Schovávaná - Herzogová, Tereza, 1990- (Motto, 2022)
Román pro ženy, ve kterém hlavní hrdinka řeší profesní a vztahovou krizi. Šárka sní o tom, že se jednou bude živit psaním knih. Co na tom, že momentálně není jiná možnost než učit češtinu na průmyslovce, vždyť každá hora se zvedá z údolí. A právě když si Šárka myslí, že hlouběji už v životě klesnout nemůže, potkává Ivana, charismatického spisovatele, který by byl dokonalý, kdyby nebyl čerstvě v důchodu. Šárka se zamiluje, a tak začne podivná hra na schovávanou. Nakladatelská anotace. Kráceno.