Nasedat, jedeme! : velká jízda dějinami aut - Jůzlová, Jana, 1974- (Mladá fronta, 2022)
Publikace popisuje historický vývoj automobilového průmyslu, první motocyklové závody u nás, naše slavné závodníky i konstruktéry, významné české i světové značky.